Srijeda, Prosinac 12, 2018

Moli za saborskog zastupnika

• Nedjelja, 09 Ožujak 2014 00:00

'Dragi prijatelji,

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti - Blaženi Alojzije Stepinac pokreće molitvenu akciju 'Moli za saborskog zastupnika', kao naš zajednički doprinos pozitivnim promjenama u našoj Domovini.

Cilj akcije

Cilj ove akcije je pokrenuti mrežu molitelja koja će moliti za saborske zastupnike i zastupnice Hrvatskog sabora. Nama nisu važne stranke kojima pripadaju, njihovi trenutni stavovi ili politike za koje se zalažu. Nama je važno njihovo urođeno ljudsko dostojanstvo i vrijednost koje svaki čovjek ima pred Gospodinom. Važno nam je da ih molitvom zagovaramo pred Gospodinom i na taj način pomognemo da odluke koje donose u Hrvatskom saboru budu nadahnute Božjom mudrošću i Božjim duhom! Želimo moliti da ih u njihovom svakodnevnom djelovanju vodi duh služenja i ljubavi prema Hrvatskoj i Hrvatskom narodu, usmjerenost općem dobru, poniznost i mudrost.

Zato u ovoj akciji ističemo samo njihovo ime i prezime, datum i mjesto rođenja. Mi molimo za njih kao osobe, koje donose iznimno važne i odgovorne odluke koje se tiču svih nas, našeg naroda, naših obitelji i budućnosti naše djece. Pridruži se!

Kako se možeš uključiti?

Vrlo jednostavno! Možete se uključiti ispunjavanjem dolje navedenog obrasca kako slijedi:

1. Ispravno ispunite obrazac sa potrebnim podacima (podaci označeni zvjezdicom su obavezni)
  2. Pristanite na uvjete koje preuzimate u akciji
  3. Unesite sigurnosne znakove sa slike kako ih vidite
  4. Pošaljite zahtjev (ikona 'Pošalji')

Svakome tko ispuni obrazac, program će nasumično dodijeliti jednog/jednu od 151 saborskog zastupnika/zastupnica i tekst molitve koju mole svi članovi ove molitvene mreže.

Koje obveze preuzimam uključivanjem u akciju 'Moli za saborskog zastupnika'?

Kao član ove molitvene mreže pristajete svakodnevno moliti molitvu koju ćete, zajedno s podacima o saborskom zastupniku, dobiti u e-mailu nakon što ispunite obrazac.

Uz navedenu zajedničku molitvu koju svakodnevno mole svi članovi ove molitvene mreže, možete, ako želite, uključiti post ili moliti i neke druge molitve po osobnom izboru.

Ove informacije slobodno proširite svojim kontaktima!

Želimo Vam mir i dobro!

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti - Blaženi Alojzije Stepinac
Krešimir Miletić, predsjednik

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna