Petak, Listopad 19, 2018

Molitvena Obiteljska Zajednica (MOZ)

Molitvena zajednica je srce naše Udruge. Sa tih susreta crpimo snagu za naše djelovanje i rad. Svaki zajednički susret sastoji se od katehetskog i molitvenog dijela. U ovom prvom dijelu smo do sada obradili Teologiju tijela, radionice za susret obitelji sa papom u Milanu, i radionice “Obiteljski mozaik”. Godina Vjere nas je potakla na pručavanje Katekizma katoličke Crkve. Zajedno smo otkrili veliko bogatstvo u Katekizmu. Papa Ivan Pavao II govorio je o potrebi malih zajednica u kojima kršćani mogu rasti i hodati prema svetosti. Kroz tri godine zajedničkog hoda osjećamo upravo takve plodove. Upoznavanje vlastite vjere, veću međusobnu povezanost i ljubav, prihvaćanje dara života, želju za služenjem u župi. Sastajemo se svake nedjelje u pastoralnom centru župe bl. Ivana Merza, Špansko-Oranice od 18.00-20.00. sati.

Pročitano 4032 puta