Utorak, Siječanj 16, 2018

NAPOMENA: komentari koji sadržavaju mržnju, psovanje, nasilno ponašanje, nepoštivanje sugovornika bit će obrisani. Udruga BAS ne odgovara za sadržaj teksta pošto se isti objavljuje u realnom vremenu. Podsjećamo Vas da po novim izmjenama kaznenog zakona od 01.01.2013. (glava XV.) zbog vaših komentara možete kazneno odgovarati. Komentari ispod članaka ne predstavljaju nužno stajališta udruge BAS.

Hello
Ponedjeljak, 14 Ožujak 2016 08:31
Administrator

Dragi prijatelji!

Kao što vidite otvorili smo za vas knjigu posjetitelja. Javite nam se svojim kratkim porukama. Preporučite se jedni drugima u molitvi. Napišite odakle nas čitate. Napišite svoje dojmove o stranici.

Želim vam svima obilje Božjeg blasgoslova!

Subota, 17 Svibanj 2014 05:42